LET'S BRING TOKIO HOTEL IN MACEDONIA

  • Author:
    n/a
  • Send To:
    www.avalon.com.mk
  • Sponsored By:
    PRESENTED THE OFFICIAL MACEDONIAN TOKIO HOTEL STREET TEAM
  • More Info at:
Здраво на сите!

Оваа петиција е направена со цел да собереме доволно потписи од обожавателите на Tokio Hotel во Македонија, за тие да дојдат тука, во нашата земја и да одржат концерт.

Целта на оваа петиција е да се соберат доволно потписи, кои потоа ќе им бидат покажани на одговорните во Авалон Продукција, за тие да можат да сфатат колку многу обожаватели имаат момците тука. Со помош на оваа петиција ќе ги убедеме одговорните во Авалон Продукција да ни ги донесат момците во Македонија.

За да успееме ќе ни биде потребна помош од сите Македонски обожаватели на Tokio Hotel. Ве молиме, кажете им на сите можни обожаватели на Tokio Hotel од Македонија за оваа петиција, секаква помош е добредојдена.

Ако сакате да успееме во оваа замисла мора да се држеме заедно. Негативната енергија не е баш добредојдена, верувајте во успехот и знаете дека ќе успееме. Кажете им на сите за оваа петиција. Помагањето од страна на членовите на The Official Macedonian Tokio Hotel Street Team е задолжително.


TOKIO HOTEL MACEDONIAN FANS UNITED!
NOW OR NEVER!