Totul pentru Neamul Romanesc!

  • Author:
    n/a
  • Send To:
  • Sponsored By:
  • More Info at:


Dragi Frati Romani,
Aceste randuri sunt adresate tuturor Riomanilor insa cu precadere acelora dintre dumneavoastra care nu sunteti la curent cu felul in care conducatorii actuali ai Romaniei au inteles sa va вreprezinteв interesele. Se pune la cale un act de oribila tradare ale intereselor nationale romanesti, si la fel ca toate tradarile, este facuta pe ascuns, fara ca dumneavoastra sa aflati ce s-a pus la cale.
Nu sunt nici 100 de ani de cand, inainte de Marea Unire din 1918, romanii din Transilvania erau sub stapanire ungara, erau persecutati si ucisi fara mila cei ce vorbeau romaneste, cei ce scriau in vorbirea lor romaneasca sau cei ce purtau sau aveau insemnele tricolore romanesti. Sunt doar 71 de ani de cand, in 1940, trupele hortyste intrau in Romania si ocupau Transilvania de Nord, lasand pretutindeni un sir lung de crime inimaginabile. Masacre precum acelea din comunele Traznea si Ip, insa actele de barbarism erau practicate pretutindenea, in teritoriile romanesti ocupate, si mai ales daramarea sau/si incendierea Bisericilor romanesti.
Aceste atrocitati vor ramane mereu in memoria noastra. Asa cum in imfima parte sunt
relatate la adresa:
http://ro.wikipedia.org/wiki/Masacre_\%C3\%AEn_Transilvania_de_Nord,_1940-1944
Uniunea Democrata a Maghiarilor din Romania este in mod ILEGAL la guvernare si in Parlamentul Romaniei. Nu poate fi un partid politic, pentru ca ar incalca legea nr.14/2003, Art. 3 si Art. 19 precum si prevederile Art. 30 din Constitutie. Nefiind partid, nu poate avea reprezentanti in Parlament, cu atat mai putin in Guvern sau ministere, la fel cum nici o alta organizatie sau uniune nu are reprezentanti in Parlament sau Guvern, daca nu este legalizata in conformitate cu legea partidelor politice.
Cu toate acestea, UDMR-ului ii este tolerata prezenta in Parlament si are reprezentanti in Guvernul Romaniei, conduce ministere si decide soarta a milioane de romani.
Oneros si arogant intelege sa rasplateasca bunavointa Neamului roman-suveran prin permanenta manifestare a dorintei lor de a dezmembra Romania. Acesta fapta este arhicunoscuta si nu este o noutate. Folosind metoda pasilor marunti au obtinut, potrivnic Constitutiei Romaniei privilegii etnice. Propunerile legislative ale acestei formatiuni nu rare ori au caracter anti-romanesc si sunt din ce in ce mai agresive si mai pagubitoare atat Neamului romanesc cat si statului roman.
Cu concursul Senatului Romaniei si a parlamentarilor romani, prin diferite jocuri politice, legea pentru regionalizarea Romaniei propusa de UDMR a fost aprobata prin adoptare tacita in Senat. Imaginea cartografica a propunerii sustinuta de UDMR arata ca pretinsa вregionalizareв este o copiere geografica fidela a situatiei de sub ocupatia hortista.
Avand in vedere cele de mai sus, ca parte din prezenta вPetitieв cerem insistent, facand apel la Presedintie, Curtea Constitutionala, si la alte institutii de decizie abilitate, sa nu permita adoptarea finala dupa proectul convenabil U.D.M.R.-ului a acestei legi. Respingerea legii regionalizarii reprezinta o prioritate pentru Romania si pentru cetatenii ei.
Petitie-memoriu!
Impotriva atitudinilor Uniunii Democratice a Maghiarilor din Romania absurde, revizioniste si clar ostile Romaniei, deci care-i deplin potrivnica implicit Drepturilor si Vointei Neamului suveran-romanesc, insa si actualei Constitutii romanesti!
U.D.M.R.-ul desi este reprezentat in Parlamentul romanesc si face si actualmente parte directa din Guvernul Romaniei, totusi incepand din 21/12/1989, pas cu pas si neincetat urmareste dezmembrarea Proprietatii teritoriale apartinatoare Neamului Suveran-romanesc prin dreptul de unic mostenitor al Strabunilor Sai, Tracii.

Prezenta petitie o vom pune si in dezbatere publica a Poporului romanesc. Iar partidelor politice si gruparilartinica sau civica ) poate sa subscrie ca si co-initiatori cu drepturi depline, notificand simplu aceasta ca si comentaiu, dupa ce in prealabil a citit textul integral al вPetitiei-memoriuв, la adresa mai sus aratata.
http://totulpentruneamsitara.blogspot.com/